Любовният живот във футболна Италия се намира в криза. Много двойки не успяха да оцелеят тази зима. И така, след доста слухове, в крайна сметка се оказа, че Марко Бориело и Белен Родригес вече не са заедно.

Последваха ги Мелиса Сата и Кристиан Виери, Дебора Салваладжио и бившият футболист на Интер Пеле, както и сладките „бебета” на Милан Пато и Стефани Брито.

В средата на миналата година по всичко личеше, че любовният живот на ветерана Кристиан Виери върви като по вода. Тогава се заговори, че нападателят смята да сключи брак с приятелката си Мелиса Сата Нещата сега обаче са на другия полюс – двамата не са заедно, при това според слуховете, очарователният модел е зарязала футболиста, заради предишната му половинка – не по-малко скандалната Елизабета Каналис. И двамата обаче отказаха да коментират публично причината за раздялата си.

В сериозна криза изпадна и връзката между 23-годишния Пеле и г-ца Салваладжио, въпреки че само преди седмица Дебора разкри, че двамата са влюбени и щастливи заедно. Причина за разрива най-вероятно е голямото разстояние между двамата, след като Пеле от лятото се завърна да играе в Поругалия, а италианската му приятелка остана в родината си. Самата Дебора пък бе спрягана преди време за гадже на Симоне Индзаги и Матео Ферари.

Наскоро в центъра на вниманието на италианските таблоиди попаднаха Пато и Стефани. Двамата бяха неразделни повече от година, а според медиите в Италия Брито е разкарала Пато, тъй като го е ревнувала. Младата Стефани смятала, че нападателят на „росонерите” й изневерява.