Лидерът на Левски Георги Иванов-Гонзо заяви след провала на „сините” с Жилина, че това е най-тежкият момент в кариерата му.

„На нас ни е най-тежко, защото разочаровахме феноменалните фенове на Левски. Забавих се с излизането, защото ми е много тежко. Нормално е върху най-опитните, като мен и Георги Петков да е най-голяма отговорността. Към този момент не съм обмислял да се отказвам. Не искам да хвърлям вината върху никой”, отсече Георги Иванов.

„В отбора има млади момчета, които ще станат големи футболисти. Просто сега нямат опит. Не съжалявам, че дойдох в Левски, никога не съм съжалявал, че съм в този клуб”, продължи нападателят.

„Не казвам, че ще се откажа. Просто искам да говоря повече, когато преспя. Тежко ми е, тежка е ситуацията. Нямаше да се колебая да се махна, но не мога, защото трябва да съм примера за младите. Не трябва да си тръгна първи”, категоричен бе Гонзо.

„Никога в кариерата ми не е имало толкова провали, за толкова кратко време.Аз изживявам всяка загуба и всеки неуспех. В Левски има много дълбоки проблеми. Не искам да влизам в подробности Футболистите не са главните виновници. След като са такива резултатите, не смятам, че всички имаме място в Левски. В това число и аз”, отбеляза още легендарният голмайстор.

„За мен ще бъде по-добре да си тръгна. Ако си тръгна обаче ще изляза като страхливец. Аз не съм такъв”, каза отново като голям мъж Георги Иванов.

„Проблемите са комплексни. Едно нещо не идва само. По време на подготовката тренирахме с една схема, а след това с друга. Това е от значение”, завърши Георги Иванов, който принципно е капитан, но днес лентата носеше вратарят Гошо Петков.