Старши треньорът на Левски Емил Велев заяви, че „сините” са подходили страхливо в мача с Жилина и затова са отпаднали от турнира за Купата на УЕФА.

„Не предполагах, че толкова страхливо ще подходим най-вече през второто полувреме. Пропуснахме няколко и положения. След гола на Жилина нещата излязоха извън контрол”, коментира наставникът на „сините”.

„В сгъстената защита на Жилина пропуснахме още едно-две положения и пропуснахме нашия шанс. Ще разговаряме с ръководството и ще видим какво ще правим по нататък. Моето желание е винаги да се атакува, но както видяхте един мач играем добре, а друг колебливо и психиката на отбора не издържа в такива срещи”, добави Кокала.

„Съжалявам, че не успяхме да отбележим още един гол в Жилина, но по-вярното е, че ние си вкарахме сами гол. Имахме добри положения, но това е футболът, те с един удар ни победиха”, каза старши треньорът на Левски.

„Каквото трябва се прави, но явно на мач обстановката е различна и могат да се изпускат такива неща. Естествено, че не отива на Левски да се представя по този начин в евротурнирите, но това е факт”, сподели специалистът.

„Идеята ни бе да атакуваме по фланговете, но не се получи. След отбелязването на техния гол се опитахме да отбележим гол и те се пречупиха, но ние не успяхме да отбележим”, завърши Емил Велев.