В първия мач от първия кръг за Купата на УЕФА на стадион „Под Дубном” Жилина и Левски завършиха 1:1.

През първите 45 минути домакините създадоха по-опасни положения пред вратата на Левски, като в края на полувремето футболистите на Жилина уцелиха и греда.

В 5-та минута Рашид Тиберканин подаде на Георги Иванов, който стреля неточно в аут. В следващата атака Щибар подаде на Белак, който излезе сам срещу вратаря на Левски и стреля силно, но Петков боксира топката в корнер.

Две минути по-късно Белак центрира към Адауто, който свали топката към Йеш и той веднага стреля, но в аут.

„Сините” можеха да поведат в 19-та минута, когато Тиберканин подаде на Жоазиньо, който стреля веднага, но прати топката в аут.

В 23-та минута Щърба стреля отдалеч, след което топката срещна страничната греда на вратата на Левски, след което последва нов опасен удар на Белак, но Петков успя да избие топката.

Домакините имаха много изгодно положение в 41-та минута, когато след центриране в наказателното поле на Левски Адауто стреля опасно с глава и Петков в последния момент успя да избие топката в ъглов удар.

Второто полувреме започна много лошо за „сините”, след като Гаджев фаулира Владавич в наказателното поле на Левски и съдията от Португалия Пауло Коща даде много спорна дузпа за Жилина. Владавич бе точен от бялата точка, въпреки че Георги Петков докосна топката.

Футболистите на Левски имаха много добро положение да отбележат гол в 56-та минута, след като Жоазиньо подаде към Зе Соарес, който стреля много слабо и неточно и топката излезе в аут.

Две минути по-късно домакините отново можеха да вкарат гол във вратата на Левски, когато след центриране в наказателното поле на Левски Владавич стреля с глава, но Петков улови топката.

В 63-та минута Тасевски подаде на Георги Иванов, който шутира, но топката срещна страничната греда на вратата на Жилина, след което кълбото попадна в Жоазиньо, който с хубав удар изравни резултата.

В следващата атака на „сините” Мирослав Иванов центрира в наказателното поле на Жилина, след което Вагнер стреля неточно в аут.

В 75-та минута Йеш удари без топка Зе Соарес и футболистът на Жилина получи директен червен картон от съдията от Португалия.

Домакините имаха много добра възможност да стигнат до победата в 85-та минута, когато Щърба стреля от пряк свободен удар, но Петков улови сигурно топката.

Във втората минута на даденото от съдията продължение Вагнер подаде на Георги Иванов, който се освободи от своя пазач и стреля, но над напречната греда.

Мачът реванш на стадион „Георги Аспарухов” е на 2-и октомври от 19:30 часа.