Старши треньорът на Черно море Никола Спасов не скри разочарованието си от загубата с 1:2 от Щутгарт в мача от първия кръг в турнира за Купата на УЕФА, като призна, че такова е настроението и сред неговите играчи.

„За съжаление загубихме една среща, която с оглед на показаното на терена от моите играчи, трябваше да завърши поне при равен резултат”, започна българският специалист на пресконференцията след двубоя.

„Момчетата се раздадоха максимално, играха на върха на възможностите си, видя се, че този съперник не е толкова непреодолим”, продължи той.

„В крайна сметка пролича и по-голяма класа на играчите на Щутгарт, играха с по-голямо спокойствие, по-уверени в действията си и с по-голямо самочувствие.”

„Допуснахме много леки два гола, които в крайна сметка ни решиха поне от равенството в двубоя.”

„Ще се постараем да се представим достойно и в мача в Германия. Много анализи могат да се направят, но в крайна сметка, загубата си е загуба. Приемаме поражението тежко, тъй като докоснахме в много моменти от мача победата и поне равенството.”

„Не ни достигна опит и увереност и повече вяра, че всичко е възможно. Пожелавам на Щутгарт успешно представяне в немското първенство”, завърши Никола Спасов.