Нападателят на Левски Георги Христов показа изключително голям позитивизъм въпреки загубата с 0:1 от БАТЕ Борисов, като заяви, че ако „сините” играят по начина, по който го направиха днес, ще излязат крайни победите в сблъсъка от третия предварителен кръг в Шампионската лига.

„Да не правим трагедии, тъй като видяхте, че ги надиграхме тотално. Вкараха ни един гол от едно статично положение. Играхме много добре, няма какво да си кривим душите, гледаме напред към реванша, ако играем така ще ги бием, ние сме си виновни за загубата, всичко дойде от наши грешки”, заяви Христов, който коментира ситуацията при изпълнението на дузпата.

„Исках да я бия, но Гонзо си е Гонзо, каза, че иска той да я бие, и аз му казах, че няма проблем.”

„Ако играем така ще ги бием, надиграхме ги тотално, отдавам загубата на малшанса. Показахме съвсем различно лице от мача с Вихрен, тогава мислихме само за мача днес.”

„Не е приятно за всеки футболист като се сменят треньорите, но днес играхме това, което ни каза Вуцов, надиграхме беларусите, но ние сме виновни.”

„Нищо не е свършило, да се надяваме, че ще ги бием там. Няма да си сваляме гащите.”

„Каквото е било, било, и аз изпуснах положение, но това е. Ако играем така обаче там, ще ги бием”, завърши нападателят на Левски.