Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев заяви, че разочарованието е голямо, защото отборът е трябвало да отстрани Лудогорец и да се класира за финала за Купата на България.

„Доминирахме през цялото време. Надиграхме отбора на Лудогорец. Съжалявам, че нямаше публика“, коментира Динев.

„Има фенове, които правят безредици. Как да имаме футбол, като нормалните фенове не могат да бъдат на стадиона“, добави собственикът на Локомотив.

„Разочарованието е много голямо, защото заслужавахме да стигнем до финала и да елиминираме Лудогорец. Много фактори ни лишиха от това да играем на финала. На полувремето Камбуров не искаше да излиза, защото беше категоричен, че срещу него има извършено нарушение и дузпа. Видяхте как играха футболистите. Досега бяха мотивирани.“

„Атанас Узунов се чуди по какъв начин мен да ме няма, за да е той тук. Не съм казал, че си тръгвам. Локомотив е на половин Пловдив и се надявам истинските фенове да се върнат на стадиона. Нека Атанас Узунов ме съди. Аз мога да го съдя също за хиляди злоупотреби. Атанас Узунов като се върна след отпуска ще бъде санкциониран за кражбите, които е извършил. Едно от нещата е, че след първия мач с Ботев Пловдив на техния стадион нашите фенове бяха счупили оградата и от Ботев искаха 2400 лева. Атанас Узунов от своя страна настояваше да платим 5400 лева. Това са шокиращи разкрития“, каза още Константин Динев.