Приятели на Ники Кънчев шоу, Спортно шоу Гонг и сайта Gong.bg, очаквайте с нетърпение 20 декември, когато между 13 и 18 часа ще се проведе третият ни благотворителен търг.

Отново ще можете да направите жест - да дарите каквото ви е на сърце или да купите на търг фланелка на някои от легендарните ни футболисти и екипи на топотборите ни Левски, ЦСКА, Славия, Локо София, Лудогорец.

Да бъдем хора - да помогнем. Тази година парите ще бъдат разделени между децата аутисти и недоносените деца.

В тазгодишното издание се включи и вратарят на националния отбор на България Николай Михалов. Стражът на Твенте прие с охота предизвикателството, за да помогне на българските деца. Идва Коледа, няма сини и червени, зелени и раирани, има само децата на България.

През изминалата година слушателите на Дарик радио дариха над 13 000 лева по време на втория традиционен благотворителен търг. Парите бяха разпределени по равно между две каузи - за спешна операция на спортиста Георги Огнянов, който пострада по време на джудо схватка преди 3 години в Прага и за Националния фонд за терапии на деца от аутистичния спектър.

Благодарение на добрите сърца на десетки хора над 70 уникални спортни артикули, фланелки, топки и прочие интересни неща и лични вещи бяха разиграни. Повече от две седмици журналистите от медията безвъзмездно събираха дарения и вещи на известни хора.

През 2010 слушателите на Дарик радио дариха страхотните 22 500 лева за операция в Израел на болната от рак Сандра, момиче от Своге. Благотворителният търг се превръща в нещо като Ден на отворените врати и сърца за цялото Дарик радио.