Главният редактор на Gong.bg Николай Александров вече е горд татко на близнаци! Неговата съпруга Поли го дари с момче и момиче. Кая и Тео се появиха минутки преди 10 часа в слънчевото утро на 13 ноември, и го направиха най-слънчевото утро в живота на мама и татко досега! Честито!

А как се стигна до това утро?!

В началото на пролетта Кая и Тео се появиха в корема на Поли - съпругата на нашия Ники! Още не бяха отминали жестоките студове и на тях им беше студено. Поради което не бързаха да излизат от там. Дойде лятото. То пък бе незапомнено горещо и двете мъничета продължиха да се чувстват далеч по-уютно,там където се намираха. Имаше и някакви земетресения - изобщо далеч не толкова удобен момент да се появиш на бял свят. Но Поли и Ники вече нямаха търпение да ги видят.

Дойде и есента. Кая и Тео започнаха да стават все по-немирни. И си казаха: време е да излизаме! Ще изпуснем финала на ВИП Брадър, нашият кръстник го води. Щатите си избраха пак тъмнокож президент, такова чудо не е за изпускане. Пропуснахме гига на Ред Хот, току-виж Колдплей издали нов албум! Пък и онова на Лео Меси вече ни изпревари! Давай да излизаме - си казаха един на друг и хоп! Ето ги при нас: Кая бе първа, появи се в 9.42, две минути по-късно ококори очички и Тео. Каката тежи 2,360, момчето 2,250.

Светът за Поли и Ники вече е друг! Вече е умножен по две!

Двамата искат да благодарят на д-р Бойко Димитров, който реално видя пръв личицата им. На д-р Масларска, която даваше кураж на майката. И на целия дежурен екип в МБАЛ "Токуда", които дадоха всичко от себе си, раждането да мине безпроблемнно!

С цялото ни сърце и сълзи на благодарност на д-р Георги Стаменов и д-р Иван Сигридов, без които Кая и Тео нямаше да могат да радват Поли и Ники! Вие всички сте нашите герои!

А сега е време да купуваме памперси...

Поли и Ники

От екипа на Гонг:

Да са ни живи и здрави Кая и Тео, много да слушат мама и татко, и много да радват всички около себе си! Честито още веднъж, Ники и Поли! :)))))

PS. Екипът на Гонг обещава да наглежда новите си попълнения, когато мама и татко са заети с професионални задължения :)