Ликът на Матей Казийски бе премахнат и от Арена Армеец. След като по време на олимпийските квалификации ликът на звездата на волейболния ни тим грееше на няколко места в многофункционалната ни зала, това вече го няма. Матей включително с капитана Владимир Николов цял ръс украсяваха паната в пресцентъра на съоръжението, но от днес Казийски е заменен за Световната лига от Цветан Соколов. Това е факт и в книжката за най-престижната комерсиална надпревара.

Преди

източник: снимка: Gong.bg, Инес Павлова

След © вътрешна снимка: Николай Варадинов

В същото време пък Българската федерация по волейбол не одобрява оттеглянето и на баща му от щаба на България. Илиан Казийски, който последните години е администратор на националния ни отбор по волейбол е внесъл молба в централата за напускане, но от БФВ не искат да я приемат и желаят въпреки оттеглянето на Матей, баща му да продължи да помага на тима ни.

Волейболистите ни вече имат нов мениджър. На мястото на отлично справящият се Георги Събчев, който при последните надпревари получи похвали за работата си, вече работи Христо Апостолов. Доказалият се във волейболните среди със своите способности и като секретар на НВЛ Христо вече работи с тима ни, а Събчев не е пожелал да продължи дейността си.

Тимът ни има само 5 квоти за щаб на Олимпиадата, а там водач на делегацията ни от волейболна страна и мениджър ще бъде Любо Ганев.