Мобилна СЛУШАЙ LIVE SCORE КОМЕНТАР ИНТЕРВЮ ЖЪЛТО В СНИМКИ АУДИО ВИДЕО ДИРЕКТНО ФОРУМ ВСИЧКИ

Волейболните национали и магическо шоу за сираци на Великден

Ирина Русева /  6 април 2012 17:50 Размер на шрифта: T- | T | T+
Волейболните национали и магическо шоу за сираци на Великден
© Gong.bg
Чуй АУДИО: Чуй

Традиционният Великденски турнир за деца, лишени от родителски грижи ще бъде на 11-ти април в зала Арена Армеец София.

Волейболните национали подкрепиха събитието, а помощник треньорът Георги Петров обеща пред Гонг, че те ще бъдат официални гости на церемонията по награждаването на победителите. Децата ще получат призове от най- успешните ни състезатели в спортните игри и ще имат възможност да се снимат с тях.

„Освен подкрепата на волейболните национали, подготвяме и специално магическо шоу с Великденски изненади. Новото тази година е крос около Арена Армеец. Състезанията в петте вида спорт започват в 9часа сутринта, около 13 ще бъде награждаването.”- обяви пред Гонг председателят на БСФДЛРГ Анатоли Илиев.

Празникът е за деца от цяла България, над 400 млади спортисти, лишени от родителски грижи се събират, за да премерят сили в лека атлетика, баскетбол, бадминтон, футбол на малки вратички и баскетбол.

Турнирът е традиционен и вече получава сериозна подкрепа от страна на институциите, а спортните звезди на България са съпричастни към събитието за малчуганите, лишени от съдбата да бъдат отглеждани в нормална семейна среда.

  |   Принтирай Принтирай   |   Изпрати Изпрати
Етикети:  волейбол
FT
Локо Сф
0:1
Ботев
 
FT
Локо Пд
1:0
Лудогорец

Горещи оферти

Реклама