Немските медии са във възторг от победата на Германия с 3:0 срещу Холандия, която потвърди, че Бундестимът ще бъде основен фаворит за спечелване на Европейското първенство догодина.

До финала на турнира, който ще бъде в Киев на 1 юли 2012 година остават още 226 дни, но от „Билд“ явно вече не издържат и от сега мечтаят за триумф в Полша и Украйна като дори описват мечтания път до титлата, който минава през Холандия, Португалия, Франция, Италия, Англия и Испания.

Ето каква е мечтата на „Билд“:

Билд мечтае...

...за „група на смъртта“ при жребия!

На 2 декември в Киев ще бъде изтеглен жребият за четирите групи. Ние се падаме с Холандия, Португалия и Франция в „групата на смъртта“. Супер! Преди се надявахме на лек жребий, за да стигнем в един турнир възможно най-далеч. Но сега вече нямаме страх. Защото другите се страхуват от НАС!

...да размажем Холандия в групата!

С три победи в три мача ще излезем от нашата предварителна група. Холандците отпадат. Колко жалко! Клозе пише история, с 69-тия си гол за националния отбор чупи рекорда по голове на Герд Мюлер.

...за отмъщение срещу Италия на 1/4-финалите!

Италианците спряха нашата лятна приказка през 2006-а като ни отстраниха от Световното с 2:0 след продължения на полуфиналите. Сега сметката ще бъде изравнена! Клозе, Швайнщайгер, Лам, Мертезакер и Полди са още тук от тогавашния състав. И ще ни поведат към победата. Ние печелим само с 1:0. Въпреки че можем да го направим с много повече. Доставя ни удоволствие обаче да гледаме как италианците не ги свърта на едно място.

...за полуфинална победа с дузпи срещу Англия!

При нашия последен триумф на Европейско първенство през 1996-а победихме на полуфиналите Англия с дузпи. Тази наслада ще преживеем и през 2012-а отново. Защото с Нойер имаме под рамката най-добрият вратар в света. Освен това неговият треньор в Бундестима е Кьопке. Той бе на вратата през 1996-а.

...за триумф на финала срещу Испания!

Най-доброто представяне на турнира сме си запазили за испанците на финала. 0:1 на финала на Евро 2008. 0:1 на полуфинала на Мондиал 2010 – този позор сега ще бъде заличен! Ние пребиваме първия в световната ранглиста с 4:0. Капитанът Лам вдига високо европейската купа, Клозе става първият немски голмайстор на Европейско първенство след Ридле през 1992-а, Гьотце е най-добрият играч на турнира.

Европейски шампиони 2012 – това би било толкова прекрасно...