Лошото момче на Манчестър Сити Марио Балотели за пореден път демонстрира своя характер. Този път обаче успя да извади от кожата мениджъра си Роберто Манчини. Случаката се разигра по време на контролата срещу Лос Анжелис Галакси, в който се състезава Дейвид Бекъм.

Малко след като вкара от дузпа, нападателят реши да се прави на шоумен в САЩ. Вместо да отправи удар към вратата, с който да покачи на 2:0, Балотели реши да си спре топката в наказателното поле, да се обърне с гръб и да опита удар с петичка. В крайна сметка прати топката в аут, което вбеси наставника на „гражданите”. Само няколко секунди след това Марио Балотели бе заменен от Джеймс Милнър.

Видимо ядосаният от лековатото поведение на футболиста си Роберто Манчини поиска обяснение от Балотели още на пейката, което се превърна в лека разправия между двамата. След като седна на пейката, играчът дори си позволи в изблик на ярост да хвърли бутилка с вода.

В крайна сметка приятелския мач завърши при резултат 1:1 в редовното време, след като в 53-та минута Майк Макий успя да прехвърли Джо Харт. След изпълнение на дузпи, Манчестър Сити излезе крайният победител от срещата.

Звездата на английския футбол Дейвид Бекъм също взе участие в срещата, след като започна като титуляр за клубния си ЛА Галакси.