Евтина екскурзия до Скопие организират феновете на Локомотив Сф за гостуването на отбора на местния Металург в първия мач от Лига Европа на 14 юли. Само ден, след като стана ясен жребият за втория предварителен кръг в надпреварата, фракциите на „червено-черните“ УО "Железни Бригади", "Praid" и D.B.S.H. обявиха цена от 35 лева на автобусната екскурзия до македонската столица.

За записване, от понеделник до петък, в кафенето на стадиона между 18:00 и 20:00 часа, е посочен и GSM: 0884 241 988. Преди няколко години около 150 привърженици на Локото пътуваха до Скопие, за да викат в мача срещу Македония Гьорче Петров, очакванията са тази бройка като минимум да бъде повторена.

Същевременно от националния фенклуб на Локо Сф обявиха и своите цени за екскурзията на привържениците до Скопие. Цената за членове на националния фенклуб ще е само 20 лева, а за останалите 30 лева. При записването в офиса на националния фенклуб на стадион „Локомотив” или на GSM 0897 89 50 29 (Румен Първанов) желаещите трябва да носят фотокопие на своята лична карта. Единствено ако не са български граждани, те ще се нуждаят от виза за своя паспорт. В цената не е включен билетът за мача с Металург Скопие, като се очаква между двата клуба да бъде постигната договорка за приемлива стойност. Записванията за автобусната екскурзия на 14 юли е желателно да стават до 10 юли. В цената е включена и медицинска застраховка.