Стара травма мъчи волейболният ни национал Методи Ананиев. В момента Мечката страда от болки в кръста, а наскоро имаше проблеми и с коляното.

„Изморен съм много от тежкия лагер в Правец. Кръстът ме наболява, а това е стара травма. Тръгна от коляното и премина в кръста. Леко вече поотминава, но за пълното ми възстановяване е нужна почивка. Нямам време и затова търсим лекари да помагат. До седмица се надявам да съм по-добре. Има още върху какво да работя, за да достигна отлична форма”, сподели пред Гонг Методи Ананиев.

 

Следващият сезон бившият играч на Левски Сиконко ще дебютира в чужбина с екипа на италианския Монтекиари. „Веднага след Евро 2007 заминавам за Апенините. Чакам менажерът да каже повече кога пътувам и започвам подготовка. Трябва да ми изпратят билет. Сега малко се притеснявам за представянето ми в Италия, но като замина ще е страшно. В ученето на езика съм в начална фаза. Много е трудно – сам с разговорници. Не става”, каза още Мечката.

 

Основната цел, която си и поставил националът е финал на Европейското първенство. Той обаче не е сигурен, че ще намери място в състава на Мартин Стоев за шампионата на Стария континент. „Все още не мислим за Европейското, не сме стигнали до там. Ще видим кои ще вземе Стоев в състава. Надявам се да играя в Москва. Борим се за това, пък каквото стане”, завърши Методи Ананиев.