В събота, 28 ноември, в София ще се състои дългоочакваният демонстративен двубой между най-добрия български тенисист Григор Димитров и Гаел Монфис. Самият мач стартира в 20 часа и може да го наблюдавате пряко в ефира на Нова телевизия, както и на платформата Gong Play.

Мениджърът на Гришо – Георги Стоименов, както и журналистът Асен Григоров бяха гости в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия и разкриха любопитни подробности около организацията на двубоя.

Освен двубоя с Монфис, през деня Григор Димитров ще направи открити уроци с деца, избрани от самия него според българската ранглиста.

Очаквано всички билети за двубоя бяха разграбени само за десет дни, а в началото на седмицата бяга пуснати допълнителни 80 „сребърни покани“.

„Това ще бъде един 100% конкурентен и истински мач, въпреки че е с демонстративен характер. Билетите свършиха отдавна. Последното, което пуснахме в началото на тази седмица са 80 сребърни покани, които са 80 места на корта. Мачът ще се гледа на 2-3 метра разстояние. В трибуните на залата няма никакви места. Всички билети се продадоха за десет дни“, коментира журналистът Асен Григоров, който е един от организаторите на събитието.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS