Доста любопитен момент се получи в един от ранните мачове във втория ден на тенис турнира в Стокхолм.

По време на мача между Юи Сугита и Никола Алмагро, испанецът прояви яростта си към един от страничните съдии в двубоя им.

Реферът отсъди грешка при изпълнение на сервиз, тъй като Алмагро настъпи основната линия, но испанецът започна да му крещи яростно, обяснявайки му, че решението му е отвратително.

Това доведе до наказание от главния съдия Мохамед Елняни, с който пък секунди след това продължи дискусията между испанския тенисист и мароканския съдия.

Алмагро се опита да обясни, че всеки път, когато изпълнява начален удар се застрахова с поне пет-шест сантиметра аванс от линията, но и на повторенията явно се вижда, че има настъпване и решението на съдията на линията е правилно.

Зрителите на DIEMA EXTRA могат да следят на живо представянето на Григор Димитров в Стокхолм.

В каналите на DIEMA EXTRA - DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 почитателите на тениса ще могат да проследят на живо и всички други интересни срещи от турнира в шведската столица.

Същото можете да направите и в платформата GONG PLAY.

Във вторник, сряда, четвъртък и петък са предвидени за излъчване по 4 срещи, като първата сесия е между 13 и 17 ч., а втората - от 19.30 до 23.30 часа.

Полуфиналите в събота, 22-и октомври ще се предават съответно от 14 и от 16 часа.

В неделя зрителите на DIEMA EXTRA ще могат да гледат финала на двойки - от 14 часа, както и финала на сингъл при мъжете от 16 часа.