Половинката на Григор Димитров – Никол Шерцингер за пореден път привлече вниманието на публиката към себе си, този път с обещание за танци, свързани със сериозно раздвижване на задните части.

Певицата е част от шоуто X Factor, което изглежда ще се радва скоро на туърк танците на красавицата.

Тази вечер в дългоочаквания епизод зрителите ще видят как колегите на Никол Шерцингер на съдийската маса, сред които е и Саймън Коуел, са останали шокирани от реакцията й.

След едно от прекрасните изпълнения на участниците, половинката на тенисиста скача и заявява: „Задникът ми иска да пляска за теб.“

Певицата разкри в интервю, че е прекарала седмици наред в усъвършенстване на техниката си, благодарение на професионални танцьори.

„О, Боже мой. Бях толкова вдъхновена. Сара Алто беше невероятна на прослушването, тя ме накара да поискам да танцувам туърк. В действителност туъркването е точно това – пляскане с дупето“, разкри искрената Никол Шерцингер.

В момента певицата е много щастлива и се радва на връзката си с 25-годишния Григор Димитров.

„Много съм щастлива сега. Наистина съм щастлива“, не крие певицата. Само преди няколко дни тя говори открито за своята половинка.

* Туъркингът е много провокативен танц, характерен за американската хип-хоп култура. При изпълнението му се задните части се разтърсват в приклекнало положение.