28 ноември е датата, която със сигурност всеки фен на тениса очаква с голямо нетърпение. На нея най-добрият български тенисист Григор Димитров за първи път ще играе мач на най-високо ниво в родината си, а негов съперник ще бъде най-големият шоумен в световния тенис Гаел Монфис.

Очаква се "Арена Армеец" да бъде препълнена за събитието, но Gong.bg има изненада за тези от вас, които няма да имат възможност да са в залата. За всички вас Gong.bg ще излъчва на живо безплатно зрелището Димитров -Монфис!

Григор отдавна е подобрил всички постижения на мъжкия тенис в България, а атрактивният му тенис и харизмата около неговата личност го правят един от най-популярните тенисисти из цял свят. Същото важи и за неговия съперник, който изглежда най-подходящият за подобен демонстративен мач. 

Гаел Монфис е французин, стигал до №7 в света, а в момента е №22. Стилът му на игра е наистина уникален като постоянно демонстрира красиви изпълнения, заради които също като Григор е любимец на публиката.

Те двамата са сред тенисистите, които най-често попадат в класациите за най-красиви отигравания, а мачовете помежду им до момента са доказателство, че когато са заедно на корта, шоуто е гарантирано. Със сигурност и фактът, че мачът не е официален, ще допринесе за феноменални разигравания от тяхна страна.

Тенис шоуто ще започне в 20 часа като ще се играе в два от три тайбрек сета. Двубоят ще можете да наблюдавате на живо безплатно в Gong.bg, както и в ефира на Нова телевизия.