Загубилият финала на Мастърса в Париж Анди Мъри похвали победителят в турнира Новак Джокович, като заяви, че сърбинът играе „невероятен тенис“.

"Тази година Джокович играе на невероятно ниво. Моите резултати срещу него и срещу Федерер са незадоволителни. Това са двамата най-големи играчи в историята на тениса и не е срамно да загубиш от тях, но аз трябва да подобря играта си срещу тях. Играя добър тенис срещу добри играчи. Класирането за финала на един Мастърс не е лош резултат, въпреки че аз исках днес да се представя по-добре", коментира Анди Мъри.

„От своя страна победителят в турнира заяви: „Това е моят най-добър мач за седмицата и той идва в най-добрия момент. Има много причини, поради които аз изживявам най-добрите моменти в кариерата си. Имам опит, физически и ментален капацитет. Аз съм също така женен мъж и глава на семейство. Имам добър баланс между личния и професионалния живот. Аз ще продължа да работя, защото знам, че това е единственият начин до постигна други успехи и да продължа да прогресирам".