Нашата природа ни е дарила с уникални билки за твърда мъжественост до дълбока старост.

Още от средата на миналия век български и световни учени установяват, че българската билка Tribulus Terrestris е мощен стимулатор на производството на тестостерон при мъжете. Затова много мъже подпомагат потентността си и имат пълноценен сексуален живот именно, благодарение на нея. Спортистите също имат полза от приема на Екстракт от Бабини зъби заради ефекта й за по-бърз растеж на мускулите. За наше щастие си имаме два натурални продукта, произведени в България, които приемани в комплект имат много бърз ефект за стимулиране и удължаване на ерекцията, за подобряване на физическата форма. Това са Тонус Фортис и Екстракт от Tribulus Terrestris на Life Nutrition. Можем да се сдобием с тях на много изгодна цена и с безплатна доставка от ТУК.

Сериозен удар върху мъжката увереност е  невъзможността да задържим “фронта“ и да доставим максимално удоволствие на жената. А понякога дори не можем започнем половия контакт. Официалните статистики показват, че проблеми с потентността се наблюдават при 10-15% от мъжете, но всъщност преждевременната еякулация, както и липсата на ерекция са се случвали поне веднъж на над 60% от нас. Можем лесно и сигурно да се предпазим от унизителните гафове в секса и да вдигнем на макс потентността си. Как, вижте ТУК.

Tribulus Terrestris или позната още като Бабини зъби, която вирее в България, съдържа активни съставки изключително благоприятни за половата система, физическата форма и издръжливост на мъжете. Екстрактът от нея стимулира производството на лутенизиращ хормон, който от своя страна влияе пряко върху производството на тестостерон. Повишеното ниво на тестостерона пък води до повишаване на силата, мускулния растеж, удължава ерекцията и и засилва потентността. А другият продукт за мъже Тонус Фортис, освен екстракт от Бабини зъби съдържа екстракти от още 4 билки, които отлично се допълват и подпомагат. Това са Магарешки бодил, Жълт кантарион, Мурсалски чай и Гуарана. Комбинацията от Тонус Фортис и Екстракт от Бабини зъби Life Nutrition си печели името Комплект за винаги ТВЪРДИ мъже. Защото само за броени дни води до:

  • По-мощна потентност

  • Силна и дълга ерекция

  • По-бързо натрупване на мускулна маса при тренировки

  • По-добра физическа и психическа издръжливост

  • Повече здраве и жизнени сили

  • По-добра концентрация и продуктивност

  • Увереността, че си добър в секса

Здравословно и ефективно решение за мъжката сила, това е комплектът за винаги ТВЪРДИ мъже. Отлична потентност, без опасни последици, както при синтетичните медикаменти. За да бъдем мъжете, които всяка жена иска в леглото си!

Купи комплект за ТВЪРДИ мъже на специална цена с безплатна доставка от ТУК