Звездата на европейския рап Nana, който през изминалата седмица пристигна у нас за промоцията на новото си съвместно парче с българската изпълнителка Деси Слава, се включи активно в нощния живот на София.

Музикантът, създал най-големите хитове на 90-те, развя българския трибагреник столичен клуб. След като изпя най-известните си парчета, изпълнителят повика на сцената световния и европейски шампион в двата спорта кикбокс и таекуон-до ITF - Дюк Нуамеруе.

Nana поздрави родния кикбоксьор за поредната му титла от Европейското първенство по кикбокс, състояло се в Словения в края на ноември. Българинът с нигерийска кръв, който същата вечер отпразнува големия си успех с останалите шампиони от ABC Fight Club, развя българския трибагреник заедно със своя рап любимец.

В компанията на победителите бяха и световните и европейски шампиони по таекуон-до ITF Амалия Колева и Недялка Бачева, шампионът по френски бокс сават Виктор Кетипов, европейският шампион по кикбокс за 2014-та Емнауил Димитров. И Станимира Петрова, която преди броени дни грабна световната титла по бокс за жени, също поля златото с шампионския отбор.

Компанията се превърна в истинска атракция за посетителите на нощния клуб след като Дюк Нуамеруе, чието хоби са хип-хоп танците, излезе на сцената и смая публиката със зашеметяваща хореография.

Нана

източник: Клуб Exchange