Съперникът на Кубрат Пулев в двубоя за Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация Самюел Питър заяви смело, че е дошъл в София, за да стана шампион. Нигерийския кошмар направи кратка официална тренировка преди мача, който ще се състои на 3 декември в „Арена Армеец“. 36-годишният боксьор има доста опит на професионалния ринг, където има 36 победи (29 с нокаут) и 5 загуби. Той е и последният човек, който е пращал Владимир Кличко в нокдаун.

„Чувствам се добре. Харесвам България ,за първи път идвам тук и искам да направя добро шоу. Моят мениджър е българин, бях тук да тренирам преди мача си с Кличко. Идвам, за да стана шампион“, заяви Питър, който се е готвил 7 седмици за сблъсъка.

„Моят мениджър нищо не ми каза за Пулев, защото е българин. Научих всичко сам.“

„Кубрат е много добър боксьор. Трябва да му го призная. Той е шампион, играл е за световната титла. Мисля, че ще стане много хубав мач.“

„Ключът за мача? Той е в мен. Нека всички дойдат в събота и да видят как ще спечеля. Никакво съобщение няма да му оставям. Съобщението ми ще го види Кубрат в събота вечер“, закани се Питър.


Качи свои снимки и видео от моментите, които са те впечатлили.

Сподели страстта си с #фенсектор и # fansector в социалните мрежи, а ние ще направим съпричастни милионите фенове на Пулев с онова, което си заснел. 

Бъди нашите очи в „Арена Армеец“ #фенсектор и # fansector.