Президентът на БФХГ Илиана Раева е идейният организатор на бенефиса на „Златните момичета“ от ансамбъла ни по художествена гимнастика. От нея е тръгнала идеята те да бъдат изпратени от публиката по подобаващ начин с готвения грандиозен спектакъл.

“Един отбор като техният наистина заслужава да бъде изпратен подобаващо. Красивото заслужава да бъде изпратено по този начин”, каза Илиана Раева по повод бенефиса.

“За мен историята на този отбор e път, пo който имаше всичко - много любов, сълзи, болка и огромно удовлетворение от всичко, което се случи. Обещаваме ви един спектакъл на световно ниво – такова, каквото заслужават нашите момичета.”

„Спектакълът ще бъде разнообразен и едновременно с това стегнат. Зрителите ще видят неизлъчвани кадри с тях, интервюта. Ще има смях и сълзи“, добави Раева.

“В часовете, които ще прекарате с нас, публиката ще изживее всичко, през което минахме за тези седем години и ще види всичките най-успешни съчетания на "Златните момичета" по нестандартен начин”, добави Ина Ананиева, треньор на ансамбъла.