Кубрат Пулев се готви усилено за предстоящия бой в София срещу Самюел Питър.

Кобрата не се пести на тренировки, а не се пести и в думите.

Българската машина остана в архивите с репликата "Продължаваме напред", след сблъсъка си с Владимир Кличко.

А дали сега не получихме нов култов израз, директно от Кубрат?

"Няма начин да няма начин"!

Чуйте го пред камерата на NOVA с послание специално за зрителите!

Кобрата бие водещ на NOVA в ефир

Ули Вегнер: Питър е опасен, но Кубрат работи здраво

Двубоят между Кубрат Пулев и бившия световен шампион Самюъл Питър, който ще се състои на 3 декември в зала „Арена Армеец” в София, ще се излъчва пряко по DIEMA SPORT, част от пакета на DIEMA EXTRA, както и онлайн на платформата GONG PLAY.

Студийната програма в „Нощта на шампионите” ще започне в 20.00 по DIEMA SPORT, част от пакета на DIEMA EXTRA. За първи път българските любители на боксовите зрелища ще могат да се насладят на вълнуващи двубои. Кубрат Пулев ще има шанс да завоюва междуконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA) в тежка категория в двубоя с "Нигерийския кошмар" Самюел Питър. За България вечерта ще е още по-значима, заради очаквания дебют на професионалния ринг на брата на Кубрат - Тервел Пулев. Във времето извън мачовете, зрителите ще могат да видят интервюта с главните действащи лица в боксовата гала, анализите на специалисти за развоя на срещите, както мнението на най-интересните личности в залата.

Не пропускайте двубоя между Кубрат Пулев и Самюел Питър, на 3 декември , събота от 20.00 ч., в HD качество на живо в ефира на DIEMA SPORT  и на платформата GONG PLAY. Билетите за "Нощта на шампионите" се разпространяват в мрежата на www.eventim.bg.