Националният ансамбъл по художествена гимнастика посети своята съотборничка и приятелка Цветелина Стоянова в реанимацията на „Пирогов“.

Освен момичетата, в болничното заведение пристигнаха още Илиана Раева и треньорският екип. Заедно с ансамбъла беше и братът на Цвети – Найден.

Състоянието на световната шампионка по художествена гимнастика остава тежко.

Резервата Казанова: Никой не би пожелал трагедия, за да влезе в отбора

Цветелина Стоянова продължава да се бори за своето възстановяване, след като точно преди седмица, малко след заминаването на националния отбор за Европейското първенство в Израел, грацията падна от 6-ия етаж на жилищен блок в квартал „Надежда“.

Вчера, късно вечерта тимът ни се завърна от шампионата на Стария континент и при първата възможност, днес, посетиха Цвети Стоянова в болницата, за да й вдъхнат сили и кураж, както и да й занесат спечеления бронзов медал от Холон.

„Видяхме я, молим се всичко да върви добре, докторите се грижат много за нея. Надяваме се да се оправи. Тя се бори и те се борят“, сподели след излизането си Илиана Раева пред журналистите.

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика публикува и съобщение във Фейсбук, в което сподели, че тимът с посетил Цвети.