Големият победител в играта на Vodka Savoy и Gong.bg по време на световното първенство в Бразилия #закойсме – Иво Бъчваров изрази надежда, че ще донесе късмет на българския национален тим срещу Азербайджан.

Иво спечели пътуване с националния ни тим за Баку, където ще има възможност да подкрепи родните футболисти в първата квалификация по пътя им към Евро 2016. Наградата бе осигурена от Vodka Savoy.

„Много съм доволен. Много благодаря на Vodka Savoy и Gong.bg, много съм доволен от наградата. Надявам се да победим в Азербайджан. Бях за Аржентина на световното, така и не станаха световен шампион, но поне бях близо“, коментира Иво, който бе специален гост в Спортно Шоу Гонг по Дарик радио.

„Миналата година спечелих от една друга игра на Vodka Savoy. За техния юбилей sпечелих една лимитирана бутилка водка. Обичам да играя различни игри и да се съревновавам с други хора, видях играта и реших да играя. Вместо бутилка, сега спечелих много по голяма награда – пътуване до Баку.

„Обичам да тичам, ходя на фитнес, но не спортувам нещо конкретно, а и нямам достатъчно време напоследък.“

„Основната ми тактика в играта беше постоянството. Така е и в живота. Иначе по-конкретно, тактиката ми беше да бия първите дузпи, когато нямаше много напрежение.“

„За първи път ще пътувам и ще подкрепям националния отбор извън България. Искрено се надявам да донеса късмет и да победим. Никога не съм бил в Азербайджан. Откакто видях резултатите от играта, всеки ден мисля за това пътуване“, каза още Мартин Бъчваров от Враца.