Макар и страстите от футболния сезон да отстъпиха мястото си на заден план в очакване на Европейското първенство, изминалата седмица също предложи огромни емоции на спортните фенове. Някои от тях страхотни, а някои от тях - ужасяващо тъжни. 

Само за тези седем дни в България бяхме на върха на щастието заради успеха на Цвети Пиронкова в Париж, а после бяхме на дъното на разочарованието заради срама, донесен от трупата на Ивайло Петев в Япония и загубата с 2:7 от домакините. 

През това време светът плачеше за една от най-големите спортни легенди - Мохамед Али - който напусна този свят на 74 години. В Левски и ЦСКА беше горещо, както винаги, а след загубения финал за Купата, сега повод за радост имаше Монтана, който запази мястото си в А група след победа в баража над Поморие. 

Към всичко това можем да прибавим историческите титли на Новак Джокович и Гарбине Мугуруса на Ролан Гарос, за да се види колко пъстра картинка от емоции и спортни изживявания имаше през изминалата седмица. 

Затова, Gong.bg ви пита: Кое от всичко това ви направи най-голямо впечатление? Можете да упражните вота си в нашата анкета, а във вторник ще оповестим какво най-много е развълнувало нашите читатели.