Финалният мач в австралийската футболна лига предложи неочаквано шоу за зрителите и особено за тези във ВИП-ложите на стадиона в Мелбърн. Те видяха как плеймейтката Хедър МакКартни се съблече чисто гола от радост за победата на любими си отбор.

Така нареченият „Гранд финал“ е едно от най-големите спортни събития в Австралия, а МакКартни пристигна специално в Мелбърн, за да наблюдава мача между Хоутърн Хоукс и Сидни Суонс. След като любимците ѝ от Хоукс победиха, пред погледите на смаяните зрители пищната блондинка се съблече чисто гола във ВИП-ложите и започна да демонстрира бурно радостта си.

„Това беше бас. Казах, че ако Хоутърн победи, ще се съблека. Те спечелиха, така че се съблякох“, обясни простичко случилото се плеймейтката.

Снимките на голата МакКартни, дело на феновете около нея, моментално станаха хит в социалните мрежи.

Нейната акция в крайна сметка завърши с арестуването ѝ, а според полицаите блондинката е била „пияна, клатушкаща се и напълно объркана“.

Действията на блондинката бяха остро разкритикувани и от клуба домакин на мача Мелбърн Крикет Клъб, както и от говорителя на асоциацията на привържениците на австралийския футбол.