Актьорът Асен Блатечки се присъединява към първото международно състезание по суперкрос у нас Supercross Sofia 2015|The Battle Begins. Актьорът, който е известен със страстта си към моторите и е един от най-запалените мотористи в актьорската гилдия, ще влезе в ролята на посланик на състезанието през октомври.

Блатечки ще се включи в състезанието и като гост-водещ през втория ден на шампионата в София. Като фен на спорта и запален моторист, той ще коментира изявите на състезателите на трасето в Арена Армеец на 1ви новмри, неделя.

„Радвам се, че съм част от инициативата на Supercross Sofia 2015 и фондация „Димитър Бербатов“ за подкрепа на талантливите деца. Каската, която дарявам, е била с мен в много мои пътувания и се надявам да помогне и на децата по пътя към техните мечти“, споделя актьорът Асен Блатечки.

Актьорът ще се включи и в съвместната благотворителна инициатива на Supercross Sofia 2015|The Battle begins и фондация „Димитър Бербатов“ за набиране на средства за талантливи деца, като ще предостави свой подписан мото аксесоар. Колекционерският аксесоарът на Блатечки ще бъде включен в инициираният от организаторите търг заедно с фланелката на футболиста Димитър Бербатов и състезателната каска на 6D с подписите на всички райдъри от шампионата в София, колекционерски тениски и шапки на състезанието.

Международният шампионат по суперкрос Supercross Sofia 2015| The Battle Begins ще се състои на 31 октомври и 1 ноември 2015 в зала „Арена Армеец“.

Цените за билетите за суперкрос състезанието „The Battle Begins“ 2015 са:

Еднодневни билети:

31 октомври - 60 лв. – червена зона; 80 лв. – синя зона; 40лв. – жълта зона

1 ноември - 60 лв. – червена зона; 80 лв. – синя зона; 40лв. – жълта зона

Двудневен билет:

31 октомври – 1 ноември – 105 лв. – червена зона; 140лв. – синя зона.

За периода от 7 септември до 15 октомври 2015 деца до 12 години ползват 40% отстъпка.