В полите на Витоша може да се насладите на моторно преживяване пълно с адреналин. Sofia Ring Mall подарява незабравимо преживяване за всички с адреналин в кръвта. От 1 до 9 август на ВИП-паркинга на Sofia Ring Mall ги очакват няколко изключителни модела Polaris UTV, които посетителите могат да тестват на специалното офроуд трасе до мола. 

Хитът на събитието ще е дългоочаквания Polaris Slingshot - един вдъхващ страхопочитание триколесен роудстер, който предоставя изцяло ново усещане от шофирането по асфалта. 

Отвореният кокпит на Slingshot провокира Вашето зрение, обоняние и слух във всички посоки. Благодарение на конфигурацията „side-by-side" (един до друг), както шофьора, така и неговия пасажер получават неподправена инжекция от адреналин. 

В делнични дните дни тестдрайвовете ще се случват между 16:00 и 20:00 ч., а през уикенда – от 11:00 до 20:00 ч. Всеки, отдал се на уникалното адреналиново изживяване, получава диплома за успешно преминаване на трасето, а един от тях чрез томбола ще спечели специалната награда – еднодневно приключение с роудстър на Polaris в планината! 

И това не е всичко – освен тестдрайв на офроуд терена, посетителите могат да разгледат и други изумителни модели на марката Polaris. Те ще бъдат разположени в Sofia Ring Mall, който за пореден път затвърждава концепцията си да организира ексклузивни събития и да се наложи като предпочитана дестинация не само за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство.