В събота и неделя Индустриал Комерс, който е официален представител на Hyundai в България предложи на феновете на марката един ексклузивен тест драйв.

На Hyundai Off Road Track дойдоха много приятели и почитатели на марката. През двата дни бяха направени над 530 тестови шофирания на новия кросоувър i20 Active и обновената 4х4 гама на Hyundai - Tucson, Santa Fe и Grand Santa Fe.

Трасето предложи куп изпитания за опиталите качествата на колите шофьори, а адреналинът беше в доволно количество. Колите се държаха изключително в изпитанията, а удоволствието от шофирането им остава за цял живот. 

Около трасето посетителите можеха да се запознаят с Hyundai I20 R1 от едномарковия шампионат на Hyundai Racing Trophy, както и автомобилът на Цветомир Иванчев от Hyundai off-road racing team - Hyundai Santa Fe.

От Hyuidai се бяха погрижили за децата, след като имаше различни забавления за тях в рамките на мероприятието, а именно батут и джаги, а Ути Бъчваров се погрижи за доброто настроение с кулинарни изкушения.