Транферният прозорец е все още отворен и ще бъде така до 31-и август. А едни от най-добрите играчи, според Mundo deportivo, стоят свободни, в очакване някой да се сети за тях.

Според каталунското издание точно 8 са големите звезди, които изненадващо нямат отбор. Като от медията бързат да добавят, че има и други качествени състезатели.

На първо място, Mundo deportivo класира Роналдиньо. За последно бразилецът игра за Атлетико Минейро, където се подвизава от 2012-а година. Но след изтичането на контракта му, бившият футболист на Барселона не получи ново предложение.

В класацията на второ място идва Йон Арне Рийзе, който за последно игра за Фулъм, а след него е Самуел Ето'о. Игралият в миналото за Барселона камерунец прекара дълго време в Анжи, а за последно защитава цветовете на Челси. Сега обаче е в очакване на предложения.

Четвърти е Диего Лугано. Уругваецът в изминалия сезон се състезава за Уест Бромич.

Даниел ван Буйтен също е отворен към нови предизвикателства, след раздялата си с Байерн Мюнхен, а след напускането на Барселона - Виктор Валдес търси варианти. По принцип стражът трябваше да премине в Монако, но травма осуети трансфера му.

Никлас Бентнер и Йоргос Самарас, допълват списъка на осемте най-добри свободни агенти.