Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо е на път да си даде нов прякор след коментарите си, последвали победата с 4:0 над Макаби Тел Авив в Шампионската лига.

Английският шампион успя да се оттърси от бледото си представяне във Висшата лига и разнебити опонента си на „Стамфорд Бридж“, където Еден Азар пропусна дузпа още в началото на срещата. Уилиан, Диего Коста, Оскар и Фабрегас бяха точни за англичаните, а Моуриньо използва повода, за да нападне своите критици.

„Има хора, които не могат да преглътнат всичките тези години и многото ми успехи. Това е част от човешката природа“, каза Специалния.

„Слушам как Уейн Рууни уж е пълна катастрофа през този сезон, но ето че подобри рекорда за най-много голове за Англия. Изведнъж той вече е най-добрият футболист в историята на английския футбол.“

„Тук харесвате върховете и паденията, но не сте прави. Рууни си остава фантастичен играч и когато бележи, и когато не го прави. Аз съм фантастичен мениджър и когато не печеля мачове, и когато успявам. Анализаторите взимат големите си заплати не за да ти казват очевидни неща. Те трябва да са гении в областта на анализа или просто не заслужват парите, които им се плаща.“

„Бях забравил какво е чувството да победиш. Не бяхме печелили мач от доста отдавна. Затова сега се чувствам много, много приятно“, добави Моу.