Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че англичаните ще търсят победата в Базел в последния си мач от група "А" на Шампионската лига. Лондончани имат равен актив с Пари Сен Жермен, но изостават на второто място заради по-лоши показатели в директните двубои. Те трябва да се надяват на домакински провал на французите срещу Лудогорец, за да имат шансове да завършат на първото място.

"Искаме да спечелим, да свършим нашата работа, а не се знае какво може да се случи на мача в Париж. Нямаме загуба в групата досега и искаме да продължим по този начин", коментира Венгер.

"Не мисля, че е голям проблем, ако завършим на второто място, поглеждайки към възможните съперници за осминафиналите. Ще видим какво ще се случи. Единственото по-сериозно предимство е, че победителите в групата играят реваншите на собствен терен. Естествено ПСЖ е фаворит срещу Лудогорец. Ще следим какво става там на почивката", допълни френският спец. Той каза, че ще реши утре за стартовия състав срещу Базел. Очакванията на Острова са, че Венгер ще даде шанс за изява на някои от резервите.