Най-силният играч на ПСЖ в мача с Аякс от първия кръг на груповата фаза в Шампионската лига - Лукас Моура - е със смесени чувства от равенството в Амстердам. Той съжалява, че парижани изпуснаха победата, но пък е доволен от факта, че взеха точка срещу силен тим като холандския гранд. 

"Играхме срещу много силен отбор и можем да сме доволни от представянето си срещу него на такъв негостоприемен стадион. Но от друга страна можем да съжаляваме, че не стигнахме до успеха."

"Аз имах един страхотен шанс в началото на второто полувреме да отбележа и да направя резултата 2:0. Това щеше да ни осигури победата, но за съжаление пропуснах. Такива неща се случват във футбола."

"Важното е, че играхме добре, но ние можем да се представяме и доста по-добре. Убеден съм, че още в следващите мачове ще го сторим и сме задължени да го направим", сподели Моура. 

Следващият мач на парижани е срещу Барселона. Те имат нужда от успех в него, за да не позволяват на каталунците да се откъснат рано-рано напред в класирането и да запазят интригата за челните позиции.