Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че изпитва голямо уважение към треньора на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти. Както е известно, в сряда, 28 септември, „дюшекчиите“ ще се изправят срещу баварците в среща от втория кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Двубоят е с начален час 21.45.

„Футболистите на Байерн са почти същите като от последния ни сблъсък. Отборът разполага с много качествени попълнения. Смятам, че нещата са сходни“, започна Симеоне.

„Аз не се чувствам като ментор на Гризман. Просто съм негов треньор. Опитвам се да му помагам като футболист и човек. Той демонстрира своята индивид“

„Изпитвам сериозно уважение към Анчелоти като човек и треньор. Не сме се срещали на терена като футболисти. Аз бях по-млад от него. Като треньори – всеки от нас има своята идентичност. Никой не е по-добър от другия“, добави аржентинецът.

„Какво да кажа на феновете – да бъдат, както винаги. Това е единственият начин, който ни е познат на нас. Очаквам атмосферата на „Калдерон“ да е, както винаги“, завърши Симеоне.