Тази вечер ще се изиграят част от мачовете във втория кръг от Шампионската лига. 

В група Е Барселона ще се опита да запише първи успех, след като в първия кръг направи 1:1 при гостуването на Рома. Тази вечер момчетата на Луис Енрике приемат Леверкузен без звездата Лионел Меси, но ще видим дали ще успеят да спечелят срещата.

Енрике коментира преди двубоя, че футболистите му трябва да спечелят двубоя заради Меси, а дали това ще стане, ще е ясно тази вечер.

В другата среща от тази група БАТЕ посреща Рома. Тимът от Беларус допусна поражение с 1:4 в първия си двубой като гост в Германия, а сега ще се опита да вземе поне точка от "вълците".

В група F Байерн Мюнхен е домакин на Динамо Загреб, след като в първия мач "баварците" се справиха със съпротивата на Олимпиакос, сега е ред на хърватския тим. Пеп Гуардиола се отнесе с необходимото уважение към съперника, а интерес предизвиква и това дали Левандовски ще продължи да бележи, след като вкара 5 гола на Волфсбург, а след това се разписа на два пъти и срещу Майнц. 

Гостите едва ли ще се притеснят особено, след като в първия си мач победиха Арсенал у дома.

Арсенал приема Олимпиакос в търсене на първи успех в групата.

В група G Порто е домакин на Челси, а Макаби Тел Авив е домакин на Динамо Киев. Лидер в групата е английският тим с 3 точки, Динамо Киев и Порто са с 1 точка, а тимът от Тел Авив е без точков актив.

В група Н интересен двубой се очертава между отборите на Лион и Валенсия. "Прилепите" гостуват на френския тим, след като в първия мач загубиха от Зенит и то у дома с 2:3, така испанците ще трябва да търсят първия си успех в Шампионската лига далеч от дома.

В другата среща Зенит приема Гент и при победа ще се очертае като основен фаворит за първото място, тъй като ще има 6 точки. Белгийците завършиха 1:1 в първия си мач у дома срещу Лион и няма да се предадат предварително в двубоя с руския тим.