В различни европейски градове тази вечер ще се изиграят част от срещите в 3-ия кръг от груповата фаза на Шампионска лига. Това ще стане в групи Е, F, G и Н.

Безспорно ключовият двубой ще е в група F, където Арсенал приема Байерн Мюнхен."Артилеристите" тръгнаха доста лошо в този турнир като от два мача няма точка, а баварците са лидери с 6 точки от 2 мача.

Мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер готви изненади за съперника си, а какво ще стане ще се види на двубоя.

В другата среща от тази група Динамо Загреб приема Олимпиакос. Двата тима имат по 3 точки, след като успяха да победят английския тим.

В група Е БАТЕ Борисов приема Барселона, а домакините ще търсят поне точка от този двубой. Рома е гост на Леверкузен в Германия. "Вълците" от Рим имат 1 точка до този момент и при поражение тази вечер почти ще загуби шанс за продължаване и през пролетта.

В група Н Валенсия приема белгийският Гент, а лидерът Зенит е домакин на Лион. Във френския тим напрежението е огромно след слабия старт в първенството, както и в Шампионската лига. Стигна се дори и до скандал в съблекалнята на тима. До този момент французите нямат загуба на руска земя и ще се опитат да продължат тази традиция. 

В група G Челси гостува на Динамо Киев. Тимът от Украйна е лидер в тази група с 4 точки, а Челси е на 3-ото място с 3. Според наставника Жозе Моуриньо тимът му е готов за тежкия мач в Украйна и ще търси победата. 

В другия мач от тази група Порто е домакин на Макаби Тел Авив. Порто има 4 точки от двата изиграни мача до сега, а при успех днес ще диша спокойно, тъй като ще събере 7 точки и ще разчита на грешки на Динамо и Челси.