Отборът на Реал Мадрид е вече в България с всичките си звезди. Играчите на Кралския клуб кацнаха на Летище София преди броени минути, при засилени мерки за сигурност. 

ОЩЕ СНИМКИ ТУК И ТУК!

Както вече Гонг писа, събралите се фенове и журналистите нямаха пряк контакт с играчите на "кралете", които напуснаха летището, предвождани от капитана Икер Касияс и се отправиха към луксозен автобус, който ги очакваше. На път към возилото, което ще откара "белите" в хотел Хилтън, европейските клубни шампиони поздравиха скандиращите имената им фенове, а Серхио Рамос се обърна специално и дари с усмивки почитателите си. 

Реал Мадрид

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

След като и последният мадридист се качи на автобуса, транспортното средство потегли, под овациите на посрещачите, а звездите на Реал хвърлиха в екстаз група красиви момичета, като отговориха на поздравите им и помахаха.

Реал Мадрид

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Мачът между Лудогорец и Реал Мадрид от груповата фаза на Шампионската лига е в сряда, 1-и октомври, от 21.45 часа.

Реал Мадрид

източник: Gong.bg, Мария Мицова

За разлика от А-отбора на Реал, представителите на втория състав преминаха по обичайния път, като отделиха време на феновете си, раздаваха автографи, направиха си снимки за спомен, след което се отправиха към хотела си.

Реал Мадрид

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

СНИМКИ ОТ ПОСРЕЩАНЕТО!