Един от световните шампиони в състава на Реал Мадрид Тони Кроос ще получи почивка в следващите няколко дни. Според вестник "Марка", той няма да участва в мачовете с Корнея за Купата на Краля и срещу Лудогорец в Шампионската лига. 

Германецът се оплака от натрупана умора в последните месеци. От декември миналата година той е почивал само по 15 дни през януари и юли и затова поиска повече време за отмора сега. 

Наставникът Карло Анчелоти е сметнал, че ще може да се справи без халфа си в тези два двубоя. Затова след мача с Малага този уикенд, той ще го пусне в почивка за около 10-12 дни. 

Освен него, в мача с разградчани на 9 декември няма да играе и наказаният Серхио Рамос. Алваро Арбелоа пък се разболя тежко от треска и по всяка вероятност също няма да се появи на терена срещу родния шампион. Лука Модрич пък е дълготрайно контузен. 

Очаква се обаче на терена да е носителят на Златната топка Кристиано Роналдо, който преследва голови рекорди и със сигурност ще иска да се разпише в мрежата на Лудогорец.