Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино изрази крайното си недоволство от представянето на отбора при загубата с 0:1 на "Уембли" от германския Байер Леверкузен в Шампионската лига. Пред рекордните 85512 зрители на трибуните лондончани допуснаха второ домакинско поражение в група "Е" и с 4 точки паднаха на третото място. Монако е лидер с 8 точки, следван от Байер Леверкузен с 6 точки. 

"Много сме разочаровани, че не показахме възможностите си. Сета трябва задължително да спечелим в Монако, иначе можем да забравим за Шампионската лига. Трябва да подобрим представянето си, а нямаме много време. Трябва да бъдем самокритични. Да се погледнем в огледалото и да си кажем: "Хайде, нуждаем се от по-добра игра". Трябва да намерим отговора в себе си и това е много важно. Бяхме много слаби в този мач. Всъщност и в двата ни мача на "Уембли" не показахме истинските си качества", заяви Почетино. 

"Няма нужда да обвиняваме "Уембли". Няма по-добро място от този стадион. Да загубих пред над 85 хиляди зрители е излагация, срам. Трябва да си вземем поуките, да показваме повече. Имаме проблем, но той не е свързан с "Уембли", допълни аржентинецът.