Динамо Загреб се представи трагично в мача с Ювентус от Шампионската лига на своя стадион и беше съсипан от критики в родината си. "Модрите" паднаха с 0:4 от италианския първенец, като за цял мач не отправиха точен удар към вратата на "старата госпожа", въпреки че се отчетоха с греда, но тя не влиза в тази статистика. 

На този мач присъства новият треньор на хърватския първенец Ивайло Петев, макар местните фотографи да не успяха да го уловят в ложите. В страната се притесниха да не би той да си промени мнението относно поемането на отбора след видяното на терена от бъдещите му подопечни. 

"Желко Сопич (бел. авт. временният треньор на Динамо) едва ли ще иска да си спомня този мач. Само да не вземе да се окаже, че кратката му авантюра начело на отбора да се окаже доста по-продължителна. Да не вземе след този мач Ивайло Петев да промени мнението си, да изкаже една бърза благодарност към Здравко Мамич за поканата да работи с него и да се прибере в България, докато още не е късно", написа изданието hrsport.net. 

Очаква се Петев да бъде представен най-късно до края на работната седмица, след което да изгледа от трибуните дербито с Хайдук Сплит през уикенда и да дебютира начело на "модрите" на 15 октомври в мача със Славен Белупо.