Халфът на Манчестър Юнайтед Морган Шнайдерлин може да пропусне предстоящото домакинство на своя тим срещу ЦСКА Москва от груповата фаза на Шампионската лига.

Опорният полузащитник игра цял мач при нулевото равенството между „червените дяволи” и Кристъл Палас, но днес не взе участие в тренировката на базата в Карингтън.

С проблеми преди мача са още Луис Антонио Валенсия и Джеймс Уилсън.

Добрата новина за щаба на Ван Гаал е свързано със състоянието Фил Джоунс и Мемфис Депай, които се включиха пълноценно в последното занимание на своя тим.

На 3 ноември (вторник) „Червените дяволи” приемат на „Олд Трафорд” тима на ЦСКА Москва.

Манчестър Юнайтед не трябва да се притеснява от това, че не вкарва голове в последните си мачове, заяви халфът на "червените дяволи" Морган Шнайдерлин.

20-кратните шампиони на Англия не са реализирали нито едно попадение в три поредни срещи във всички турнири, след като направиха 0:0 като гости на Кристъл Палас в събота.

"Имаме подходящите футболисти, за да вкарваме голове и ще направим това. Случващото се не е притеснително. Понякога е въпрос на време това да се случи. Всеки отбор преминава през трудни периоди, способни сме да победим всеки състав. Трябва и малко късмет. Няма значение, че сме втори, трети или четвърти през ноември. Има значение на коя позиция сме на 1 май", заяви Шнайдерлин.