Гари Невил не е обезпокоен преди дебюта си начело на Валенсия в Шампионската лига. В среща от последния шести кръг от груповата фаза на турнира испанците ще играят у дома срещу френския Олимпик Лион. "Бяло-черните" се нуждаят от задължителна победа, за да си осигурят място в директните елиминации на надпреварата.

"Не знам дали е опасно, но не съм разтревожен като цяло. Може би е добре, а може би не е. Не знам, защото не съм бил в тази позиция преди. Преди мачовете на английския национален отбор също не се тревожа. Може би се притеснявах малко, когато бях футболист. Трябва да бъдем съсредоточени и да контролираме двубоя. Сега е важно да се концентрираме върху този мач, а останалите неща не ни интересуват", заяви Невил, който асистент на мениджъра Рой Ходжсън в английския национален тим.

Бившият играч на Манчестър Юнайтед дебютира начело на Валенсия в Примера дивисион при равенството 1:1 у дома с Барселона миналия уикенд. В другия мач от групата Гент е домакин срещу Зенит Санкт Петербург. Валенсия трябва да се надява руснаците да не загубят срещата си в Белгия.