Богаташите от Пари Сен Жермен за една бройка са щели да спят на улицата преди мача с Арсенал от Шампионска лига в Лондон /2:2/.

Двата тима бяха в една група с нашия Лудогорец в най-популярния клубен турнир и се класираха за фазата на елиминациите в него.

Каква е историята? Парижани пристигнали в британската столица на 23 ноември и се отправили спокойни към ангажирания от тях елитен Courthouse Hotel.

Каква била изненадата на играчите обаче, когато от управата на хотела отказали да предоставят ключовете за стаите на своите гости.

Причината? Оказва се, че миналата година, при гостуването си на Челси в Лондон пак в Шампионска лига парижани не са уредили сметката си с хотела, който имал същия собственик.

Управата на Courthouse Hotel поискала от ПСЖ да заплати на място цялата сметка от миналогодишния си престой, както и 80% от сумата за пребиваването си при гостуването на Арсенал.

Едва, когато сметката била платена, Кавани, Ди Мария и компания получили ключовете за стаите си и достъп до тях.

Интересното е, че супербогаташите от Париж, захранвани от катарски капитали, не за пръв път не уреждат хотелските си сметки навреме. L`Equipe припомня случай, в който ПСЖ не е платил престоя си и в хотел в Нант преди мач от френската Лига 1 /виж прикаченото видео от мача/.