Севиля успя да удържи равенство 0:0 при гостуването си на Ювентус в мача от група „Н“ на Шампионската лига. „Бианконерите“ доминираха през по-голямата част от мача, но вратарят на испанския отбор Серхио Рико се намеси на няколко пъти много решаващо и предотврати гол в своята врата.

Сами Кедира излезе на добра позиция в 9-та минута, но ударът му бе слаб и неточен.

Ювентус пропусна нова невероятна възможност в 15-та минута, когато Пауло Дибала пусна отличен извеждащ пас към Сами Кедира, който изскочи сам срещу Серхио Рико, но не успя да нанесе добър завършващ удар и вратарят спаси.

Секунди по-късно Гонсало Игуаин пробва да изненада Серхио Рико с далечен удар, но вратарят внимаваше и спаси.

Серхио Рико се отличи с ново много важно спасяване в 30-та минута, когато Гонсало Игуаин взаимодейства с Пауло Дибала, но вратарят се намеси решаващо и успя да избие топката.

Асамоа центрира в наказателното поле на Севиля в 58-та минута, но ударът на Пауло Дибала бе много неточен.

Ювентус бе много близо до това да поведе в резултата в 59-та минута, когато Дани Алвеш центрира в наказателното поле на Севиля, след което Гонсало Игуаин стреля с глава, но топката срещна напречната греда.

Една от малкото възможности пред играчите на Севиля бе в 66-та минута, когато Кореа навлезе в наказателното поле на Ювентус, но ударът му бе изключително неточен.

Даниел Алвеш направи много остро центриране в 67-та минута, след което Серхио Рико се намеси много решаващо и изби топката точно пред крака на Пауло Дибала.

Нико Пареха предотврати сигурен гол във вратата на Севиля в 80-та минута, като изби топката от краката на Гонсало Игуаин.

Ювентус можеше да стигне до победата във втората минута на добавеното време на срещата, когато Даниел Алвеш сложи топката на главата на Алекс Сандро, който стреля, но Серхио Рико отново бе на мястото си и спаси.

В другия мач от групата Олимпик Лион победи с класическото 3:0 Динамо Загреб.

Френският отбор поведе още в 13-та минута, когато Рафаел центрира в наказателното поле на гостите, където Корентен Толисо засече топката с глава и я изпрати във вратата на Семпер.

Гол за домакините дело на Мапу Янга-Мбива бе отменен заради доста спорна засада.

Ел Арби Судани отправи далечен удар в добавеното време на първата част, но Антони Лопес спаси без особени проблеми.

Лион удвои своята преднина в 49-та минута, когато Максуел Корне подаде към Жордан Фери, който отблизо не пропусна да вкара.

Домакините вкараха трети гол в 57-та минута, когато Корентен Толисо подаде към Максуел Корне, който с хубав удар изпрати топката в горния десен ъгъл на вратата на Семпер.

След удар на Судани в 63-та минута топката спря в гредата.

Марио Ситум също имаше малшанс, защото в 88-та минута след удара му топката срещна напречната греда.

На 27 септември Севиля приема Лион, докато Динамо Загреб е домакин на Ювентус.