Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик ще пропусне утрешния мач от Шампионската лига срещу Волфсбург, докато неговите съотборници Андер Ерера и Антонио Валенсия остават под въпрос за двубоя. Това разкри мениджърът на "червените дяволи" Луис ван Гаал на днешната си пресконференция.

Валенсия и Ерера имат леки травми и може все пак да бъдат на разположение на Ван Гаал, но холандският специалист изтъкна, че няма да рискува здравето им, ако те не са готови на 100 процента. Маркос Рохо все още не е възстановен от проблем със сухожилието и също ще пропусне мача с "вълците".

"В груповата фаза на Шампионската лига трябва да спечелиш всичките си домакински мачове, защото иначе е много трудно да продължиш напред. Победата утре е много важна. Направихме голям прогрес и вече в отбора има баланс и зрялост. Ако искаме да спечелим титлата в Англия или Шампионската лига, ще трябва да се подобрим още", коментира Ван Гаал.

Опитният треньор още веднъж потвърди, че най-вероятно ще напусне клуба, когато в края на следващия сезон изтече 3-годишният му договор.

"Във футбола никога не се знае, но аз обещах на съпругата ми, че ние ще отидем в нашия рай (в Португалия). Ще бъде много трудно да наруша това обещание и би било нечестно спрямо нея", обясни наставникът на "червените дяволи".