Още един дебютант в Шампионската лига направи силен мач срещу един от фаворитите. Шведският първенец Малмьо затрудни Ювентус, но в крайна сметка падна с 0:2 в Торино с голове след почивката. 

В герой за "старата госпожа" се превърна Карлос Тевес. Аржентинецът реализира и двете попадения за тима си и в крайна сметка те се оказаха жизненоважни за трите точки на старта на кампанията в груповата фаза. 

Съвсем нормално "бианконерите" бяха отборът, който държеше инициативата преди почивката. Но най-чистото положение се откри през играч на Малмьо. В 18-та минута Магнус Ериксон можеше да открие, но страхотният му изстрел беше спасен по още по-страхотен начин от Джиджи Буфон. 

Така развръзката остана за втората част. И в 59-та минута Карлос Тевес най-после наруши статуквото. Тогава той проби в половината на шведите и направи страхотно двойно подаване с Квадво Асамоа на границите на наказателното поле и с мощен шут не остави шансове на вратаря за 1:0. 

Това успокои домакините и те имаха още шансове до края да удвоят преднината си. Квадво Асамоа, Фернандо Йоренте и Тевес пропиляха изгодни положения. Едва в последната минута дойде и успокоителното попадение. 

То беше дело отново на Тевес, който този път се разписа със страхотен изстрел от пряк свободен удар и отново не остави никакви шансове на вратаря, реализирайки за 2:0. 

Това беше всичко в този мач и по този начин Ювентус тръгна с три точки. Заради късния гол на Тевес "старата госпожа" е и на първото място по голова разлика, тъй като Олимпиакос победи Атлетико Мадрид с 3:2 и е втори.