Наставникът на Наполи Рафаел Бенитес е доволен от подготовката на тима си до момента. Последната контрола на неаполитанците преди старта на кампанията за тях е в понеделник срещу ПСЖ. 

В мачовете си досега те биха гранд като Барселона с 1:0 и след малко повече от седмица стартират сезона си с мач срещу Атлетик Билбао в плейофа на Шампионската лига. 

"Ние правим малки крачки към групите на турнира и се надявам в контролата с ПСЖ да направим поредната от тях. Ще се срещнем с един от най-силните европейски отбори в последната си проверка, което е много хубаво за нас."

"Подхождаме с огромен респект към съперника си, но и с голяма увереност в собствените си сили. Най-малкото, по време на тази подготовка видях израстване у момчетата, както в тактически, така и във физически план. Доволен съм и очаквам старта на кампанията ни", сподели Бенитес. 

През миналогодишното си участие в Шампионската лига неаполитанците отпаднаха с невероятния актив от 12 точки. Толкова имаха още Борусия Дортмунд и Арсенал, но италианците не успяха да ги изпреварят. 

Те станаха отборът с най-голям актив, който не е успявал да преодолее групата си в Шампионската лига. Надеждите на Бенитес сега са не само да се класират в групите, но този път и да ги преодолеят.